AKTUELNO

Novu prostakluk opozicije!

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ponovo je za metu svog besramnog napada izabrao ženu, a ovog puta na tapetu mu je bila voditeljka Javnog servisa Olivera Jovićević. On je, naravno preko Tvitera, napisao da emisija koju ona vodi "postoji isključivo da ne bi morala da zarađuje 150 evra na sat", ali da će se "uskoro prostitucija legalizovati", pa će "mnoge redakcije biti ostavljene novinarima“.

Ovde se Trifunović nije zaustavio, pa je poručio jednom od korisnika Tvitera da će imati prilike da gu*i Jovićevićevu?!?

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Na sve to se nadovezao i Vladimir Todorić, član predsedništva Narodne stranke Vuka Jeremića koji je praktično odobrio ove skandalozne i sramotne poruke. Na negodovanje jednog od Tviteraša zbog pogrdnih Trifunovićevih reči, Todorić je bio ironičan pa mu je odgovorio:

Foto: Printscreen Twitter

- Da, puno je 150 (evra).

Zaista je neverovatno kako se osobe ovakvog rečnika uopšte nalaze na političkoj sceni Srbije, skandalozno je to što je Trifunović glumac kojeg mlade generacije vole i na kojeg se ugledaju, a koji nikako ne sme biti model ponašanja. Ovakvi ljudi pretenduju da budu na čelu države i neshvatljivo je i samo zamisliti ih u, recimo, važnom razgovoru sa svetskim liderima jer oni ni u konvencionalnom govoru nemaju šta da ponude sem prostakluka.

#Sergej Trifunović

'