separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

VESIĆ OBIŠAO OSTRUŽNICU: Najavio fabriku za preradu otpadnih voda, kanalizaciju i SPAS za 120 domaćinstava koji žive na klizištu u Umci (FOTO)


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je večeras građane Ostružnice, gde je razgovarano o tome šta je sve u ovom kraju Beograda urađeno.


Vesić je najavio izgradnju fabrike za preradu otpadnih voda, kanalizaciju, a doneta je i odluka o preseljenju 120 domaćinstava u Umci koji žive na klizištu. 

"Zajedno sa predsednikom Gradske opštine Čukarica Srđanom Kolarićem i predsednikom Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Čukarica Radetom Petrovićem razgovaram večeras sa građanima Ostružnice. Pričamo o tome šta je sve urađeno u ovom kraju Beograda koji je do pre pet godina bio zapostavljen.

Autor: Printscreen Facebook/Goran Vesić

Nakon dve decenije urađena je fiskulturna sala u Umci, novi parkovi u Umci i Pećincima, skoro pet kilometara atarskih puteva i preko sedam kilometara ulica, rekonstruisali Dom kulture i ambulantu u Ostružnici i rekonstruisani su vrtić i škola u Ostružnici.

Najavio sam građanima da sledeće godine počinjemo projektovanje pa potom izgradnju fabrike za preradu otpadnih voda u Ostružnici. Kada izgradimo fabriku izgradićemo kanalizaciju u Umci, Ostružnici, Velikoj Moštanici i delu Sremčice.

Pored toga, doneo sam dobru vest za 120 domaćinstava koji žive na klizišti u Umci. Pare za njihovo preseljenje obezbedila je Vlada Srbije i tako će posle više decenija njihov životni problem, za čiji nastanak nisu krivi, biti rešen. Nastavljamo da zajedno sa građanima rešavamo probleme", napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti