AKTUELNO

Izazovi neće pokolebati naprednjake, kaže Miloš Vučević.

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da SNS, nikad nije bila jedinstvenija i da neće proći pokušaji raznih interesno-tajkunsko-mafijaških centara koji žele da povrate svoju moć nad Srbijom.

-Srpska napredna stranka bila je suočena s raznim izazovima, i njih će uvek biti, ali neće nas nijedan pokolebati, niti naterati da odustanemo od svojih principa, od borbe za modernu, pristojnu i bolju Srbiju. Jedino mi, kao državotvorna stranka, možemo da budemo garant političke stabilnosti i nacionalnog jedinstva, a to je sada najvažnije za građane Srbije - poručio je Vučević.

Prema njegovim rečima, to je tako jer je jedino SNS pokazao kako se bori za Srbiju, koja je danas poštovana i ugledna u svetu, ali i kako se bori sa nasleđenim teškim ekonomskim problemima.

I u toj borbi nema ni odustajanja, ni zaostajanja. Tempo nam je zadao lično naš predsednik Aleksandar Vučić, i svaki i nagoveštaj da će nas nešto ili neko pokolebati u tome da ga u korak pratimo, u startu je propao, kaže Vučević.

Prema njegovim rečima, to su propali pokušaji raznih interesno-tajkunsko-mafijaških centara koji žele da povrate svoju moć nad Srbijom, i očigledno je da ne biraju svoje sluge da bi se dokopali tog cilja.

-Neće moći! Neće im proći! Srpska napredna stranka je nikad jedinstvenija. Jer nas vodi najbolji među nama - Aleksandar Vučić, naš kandidat za predsednika Srbije - zaključio je Vučević.

S.M.

#Kandidatura

#Miloš Vučevič

#Tomislav Nikolić

'