AKTUELNO

Dragan Đilas prevario ako misli da će ponovo doći u priliku da napuni račune sa još 619 miliona evra primenjujući fašističke metode, poručio je član Predsedništva SNS.

Član Predsedništva SNS i odbornik u Skupštini grada Beograda Vladimir Orlić komentarisao je danas okupljanje grupe pristalica SzS ispred kuće Gorana Vesića, uz poruku da se "Dragan Đilas prevario ako misli da će ponovo doći u priliku da napuni račune sa još 619 miliona evra primenjujući fašističke metode".

Orlić u saopštenju koje je dostavljeno medijima tvrdi da je SzS prihvatio fašističke ideje i "vrednosti" Boška Obradovića i da su sada, kako kaže, krenuli da političke protivnike "fizički ugrožavaju, vrebaju po kućama i da nasrću na tuđe porodice".

- Političko orgijanje ispred kuće Gorana Vesića organizovali su ljotićevci po vokaciji, huligani po prirodi i lopovi po navici - kaže Orlić i poručuje da nikoga u SNS nisu uplašila njihova vešala, motorne testere i duge cevi kojima su pretili.

Iza Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, zaključuje, stoji narod, a ko ima narodnu podršku - ne povlači se i ne uzmiče nikada pred kukavicama iz SzS željnih para i vlasti.

#Vladimir Orlić

'