AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se nalazi u nenajavljenom obilasku Knjaževca i okoline.

Predsednik Vučić obišao je porodicu Bogdanović koja ima svoje etno selo nedaleko od Knjažavca i živi od turizma. Bogdanovići su ugostili predsednika Vučića i njegovu delegaciju među kojima su ministarka Zorana Mihajlović, direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

Ovim povodom se predsednik oglasio na Instagram profilu Budućnostsrbijeav, gde je postavio video na kojem može da se vidi poseta ovom domaćistvu.

Nalazim se u domaćinstvu Bogdanović, pored mene su Stanislava i Radivoje. Stanislava iz Ravnog sela iz Vojvodine, a Radivoje je iz Krajine. Sa mnom su ministarka Zorana Mihajlović i Zoran Drobnjak direktor JP Putevi Srbije i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić. Obilazimo Knjaževac, da vidimo šta je to šta smo uradili nakon obilaska Zaječarskog okruga i šta je to što moramo još da uradimo. Ovde su spremili da divno jedimo, vide ljudi na televiziji da volim i zahvaljujem na gostoprmistvu. Mi sada treba da vidimo šta možemo da pomognemo u njihovom etno selu, gde su napravili lepe sobe" izjavio je predsednik Vučić.

Predsednik će nastaviti da obilazi Srbiju i da razgovara sa građanima, ali i da se uveri šta je do sada urađeno i da li se poštuju postavljeni rokovi.

#Aleksandar Vučić

'