AKTUELNO

Bojkot je odličan način da se počisti i ono malo drugosrbijanaca i žutog ološa što je ostalo na političkoj sceni Srbije rekli su iz Srpske desnice, i dodali da ga zato i podržavaju, ali i da će ipak učestvovati u izborima.

Kako su naveli, oni ne podržavaju bojkot zato što misle da izborni uslovi nisu dobri ili što na Vučićev režim gledaju kao na diktatorski, već upravo zato što će bojkotom svim desničarima u Srbiji biće omogućeno da najzad zauzmu ozbiljnu poziciju na političkoj sceni Srbije.

- Izborni sistem je onakav kakvim su ga napravili ''žuti'' u svoje vreme. Njihovo rasulo i nesposobnost ih je dovelo do pozicije da sada bojkotuju sopstveni sistem da bi prikrili koliko su beznačajni - navode iz Srpske desnice.Navode da srpski desničari neće bojkotovati takav izborni sistem iako im možda ne odgovara u potpunosti, pošto je Dontov sistem koji su žuti uveli do sada najviše desničarskih glasova prebacivao najjačim partijama.

- Na taj način je desnica već dve decenije bila sistematski marginalizovana, uz pomoć stranaca i domaćih kvisligna je sistematski potiskivana i medijski stigmatizovana. Sad je međutim, došlo naše vreme kažu iz Srpske desnice.

Oni navode da je bojkot najbolji način da se počiste neokolonijalni i okupatorski instrumenti koji su delovali preko žutog ološa i drugosrbijanaca, te da ga zato i podržavaju: - Zakucajte sebi poslednji ekser u mrtvački sanduk koji ste sami napravili, to vam po pravdi svakako sleduje – da vas više nema - kažu iz Srpske Desnice.

- Apelujemo na Sergeja Trifunovića da se i on u dogledno vreme priključi bojkotu i da ne izigrava seka-persu. Trifunoviću ne budi mlakonja, pridruži se bojkotu i nestanite svi zajedno već jednom sa političke scene u Srbiji - rečeno je u saopštenju Srpske desnice.

Navodi se da srpski desničari ne idu na izbore zato što misle da će nešto malo promeniti i kako bi bili samo još jedna u nizu partija koje čine političku scenu Srbije, već da oni na izbore idu kako bi počistili sve postojeće političke stranke i preuzeli vlast!

#Bojkot

#Srpska Desnica

'