separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Jovanov poručio Đilasu: Nikakve oluje u Srbiji neće biti


Milenko Jovanov, potpredsednik GO SNS poručio je da nikakvih oluja neće biti u Srbiji komentarišući metaforu "Ko ne sluša buru slušaće oluju", koju je danas ponovio lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.


Đilas je tu metaforu upotrebio prethodno u svom autorskom tekstu za Politiku, a upitan da protumači odgovorio je da "kada pada kiša ima oluje i da će se videti da li će pasti neka vlast".

- Nikakvih oluja neće biti. Ni Đilasovih, ni bilo čijih drugih. Ni u Srbiji, ni bilo gde drugo gde Srbi žive. I to treba da utuve svi ti koji poput Đilasa sanjaju takve snove - poručio je Jovanov, a navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Dodao je i da je Đilas "sve to lepo smislio, njemu milioni, a Srbiji i narodu - oluja". Kako kaže, Đilas ponovo tera građane da veruju njemu, a ne "zvaničnim izveštajima njegovih kompanija u kojima stoji da su prihodovale 619 miliona evra".

- Da veruju njemu, a ne izveštajima o imovini koje je sam podnosio i u kojima stoji da poseduje imovinu vrednu 25 miliona evra - kazao je Jovanov. 

Kaže i da Đilas kad nema šta drugo da kaže pokušava sebe da predstavi kao žrtvu, ali poručuje da mu to neće uspeti i da nikoga neće uplašiti, kao što "neće sprečiti istinu da izađe na videlo i da svaki građanin sazna kako su se neki bogatili dok je Srbija propadala i siromašila".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti