separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

MILENA IVANOVIĆ ZA PINK: Podržavam SDP da nastupi sa ’Srpskom listom’. Ksenija Božović je uvek bila uz Olivera Ivanovića, i znam da bi on podržao njenu odluku!


Stranka ubijenog Olivera Ivanovića, Građanska inicijativa “Sloboda Demokratija Pravda”, donela je odluku da na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu učetsvuje na listi Srpske liste. Mnogi su osudili i odluku Ksenije Božović da pređe u redove Srpske liste.


Milena Ivanović za Novo jutro kaže da podražva odluku SDP i da je svesna prljavih političkih poteza u koje jedan deo srpske javnosti želi da je umeša.

 - Ja podržavam SDP u odluci da nastupe zajedno sa Srpskom listom. Stojim uz njih. Strašno je to što se dešava Kseniji, ona je uz Olivera sve vreme. Bila je sa njim dok je bio u zatvoru. Donela je takvu odluku i mislim da je ona žena koja se bavi politkom, ona je i majka i supruga i neka linija mora da postoji – rekla je Ivanović.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je naglasila da je jedinstvo srpskog naroda važno i da se to pokazalo kroz istoriju. Ona se takođe pita da li Albanci zapravo žele da posvadjaju Srbe, tako što oputužuju neke od Srba za ubistvo njenog supruga.

- Svedoci koji su već ispitivani, ispitavaju se po deseti put ponovo. Mislim da je ovde reč o odugovlačenju. Slučaju ubistva Olivera treba jako ozbiljno i ozbiljno da se pristupi. Očigldno da volja da se pronađe ubica ili ubice ne postoji – smatra ona.

Autor: Tanjug

Ivanović je ocenila da se ubistvo njegnog supruga koristi za prikupljanje politčkih poena, a odgovora na glavno pitanja i dalje nema.

- Mislim da Oliver to ne zaslužuje, a ni njegova porodica. Ksenija je ispitivana nekoliko puta, kao i sekretarica Silvana. One su bile odane Oliveru. Ljudi nemaju granice Ako nam je stalo do istine, moramo istinski da radimo na tome da se ubice pronađu – smatra ona.

Kako je naglasila, ona nije „marioneta u politčkim raskusurivanjima“, ali dodaje da to sada određen deo javnosti radi i sa Ksenijom Božović.

- Spekulacija će uvek biti, ali svako čudo traje tri dana. Vreme će pokazati ko je u pravu – smatra ona.

Autor: TvPink Printscreen

- Ja se ponašam sa svojim moralnim kodeksima u životu. To sam rekla i Kseniji, mora da bude jaka i da ima svoj cilj – dodala je Ivanović.

Ona takođe kaže da je činjenica da je na Kosovu sprecifična situacija, ali da je jedinstvo srpskog naroda jako važno.

- Potrebno je da se ona sada satanizuje, da se predstavi kao izdajnik. Mislim da je to strašno, nije donela pogrešnu odluku, ona je bila njegov saradnik i njegov saborac. Ja je podražvam, znam da bi je i Oliver podržao – naglasila je ona.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti