AKTUELNO

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić govoreći o novinskim natpisima da je predsednik Vučić otvaranje auto-puta "Milioš Veliki" iskoristio za samopromociju, kaže kako se slaže sa tim natpisima.

-Tako i treba da bude. Mislim da jesu tačni natpisi u novinama, jer političar treba da obeća i ispuni obećanje koje je obećao i onda to iskoristi za ličnu promociju, da bi na izborima rekao građanima kako je ostvario ono što je obećao i da obeća šta će uraditi u narednom mandatu - rekao je Krstić za Pink.

-To je ideja politike i ko ne razume ovu ideju i demokratiju bolje da se ne bavi politikom - ističe on.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, mnogi su govorili da je stravično to što je otvaranje trajalo sva sata, ali ako mi na auto-put čekamo 75 godina, naglašava, mislim da je mnogo malo i dva sata.

- Njegovo otvaranje je važan događaj i mislim da svi oni koji su učestvovali na radu na tom auto-putu treba promovišu sebe - smatra Krstić.

Komentarišući pojedine zajedljive citate, Krstić kaže da su jako "glupi".

-Kada krenete da se borite protiv auto-puta, sve što kažete na tu temu je glupo – smatra on.

Otvaranje tog auto-puta, ističe, je bila promocija tog dela Srbije, promocija privrede i turizma u tom delu Srbije, dakle iskorišćena je šansa da se govori o jednom „zapećku“ koji je preskakan iz političkih razloga.

Urednik političke redakcije u dnevnom listu "Politika" Bojan Bilbija kaže da kada se vidi da projekat ima šansu da se realizuje i da se završi, onda se napadi opozicije pojačavaju i počinje politička borba, ali to je, kako naglašava, prililično "jalova borba".

Foto: TvPink Printscreen

-Ako vi kritikujete ideju auto-puta i ideju da se za sat vremena stigne do Čačka, onda ste prosto na pogrešnom putu i taj politički put ne vodi nikuda, jer je ubedljivo većini ljudi, ne samo drago što je otvoren taj auto-put već i će ga i koristiti - naglašava Bilbija.

#Bojan Bilbija

#Nebojša Krstić

'