AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je danas povodom napada kvazielite na glumca Nenada Jezdića jer je učestvovao u otvaranju auto-puta "Miloš Veliki", muzičara Gorana Bregovića jer je javno podržao Vučića, ali i ostalim uglednim ličnostima koje je opozicija dočekala 'na nož' jer ga podržavaju.

- Želim da se izvinim ljudima koji ni za šta nisu krivi ali su trpeli pravi linč od onih koji su polupismeni a misle da su mnogo važni. Mislim na Nenada Jezdića, Željka Joksimovića, Nemanju Matića i Gorana Bregovića koji se drznu da kaže par lepih reči. To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi koji imaju svoju glavu i ne zavise ni od kakvih tajkuna, tvitova, već imaju svoje karijere i koji su ostvareni - rekao je danas Vučić koji boravi u Njujorku.

Predsednik Vučić je se još jednom izvinio Jezdiću koji se samo odazvao pozivu svoje države, kao Joksimoviću i Bregoviću, ali i svima onima koji se zalažu za normalnu i pristojnu i marljivu Srbiju, i naglasio da ovakvi pokušaji kvazielite neće pobediti.

Glumac Nenad Jezdić je u opozicionim krugovima za tili čas od izvrsnog glumca postao ''bruka'', ''prodana duša'', ''go*no'', i to samo zbog uloge kneza Miloša Obrenovića u umetničkom delu ceremonije otvaranja novog auto-puta. ''Odjezdio i Nenad Jezdić'', jedna je od stotine pogrdnih poruka na Tviteru kojom se u ''izdajnički'' glumački tabor ispratio i ovaj sjajni glumac.

#Aleksandar Vučić

#Srbija

'