AKTUELNO

Vladimir Gajić, jedan od perjanica Saveza za Srbiju, potvrdio je na društvenoj mreži tviter da će tražiti zabranu rada vladajućih stranaka kao preduslov za prekid bojkota.

Gajić je na pitanje sa društvenih mreža da li će pored bojkota tražiti i zabranu rada stranaka na vlasti kao preduslov za prekid bojkota, samouvereno odgovorio da hoće.

Foto: Printscreen Twitter

Inače, tema jučerašnjih razgovora na FPN je bila „stanje u medijima“, a ranije su lideri opozicije najvaljivali ultimatum koji će da isporuče predstavnicima vlasti. Lideri SZS su imali priliku da sve argumente iznesu na sto, ali očigledno da ne postoje pravi argumenti te se ultimatum nije ni pojavio ispred predstavnika vlasti.

Savez za Srbiju odlučio je da ne učestvuje na preostala dva okrugla stola, na kojima razgovaraju predstavnici vlasti i opozicije, ali nije odustao na traženju besmislica, kakva je i ova poslednja - da se zabrani rad strankama na vlasti.

To se, naravno, kosi sa svim principima demokratije, kao i sa idejom o pregovorima vlasti i opozicije, koji su bili delimično održani i juče na Fakultetu političkih nauka. Delimično, jer se deo lidera opozicije okupljenih oko SZS povukao sa sastanka, ne znajući šta da traži i šta hoće.

#SZS

#Vladimir Gajić

'