AKTUELNO

Direktor "Srpskog telegrafa" kaže da je Dragan Đilas čovek sa 25 miliona evra prijavljene imovine, da verovatno poseduje i imovinu koja nije prijavljena, te da je uzeo novac gde god je mogao. Podseća na trgovinu sekundama, Pionirski grad, podzemne kontejnere, pa i Most na Adi koji je plaćen 400 miliona i za koji su mogla biti izgrađena dva mosta u Beogradu.

Govoreći o strašnim uvredama koje su ponovo stigle na račun dece predsednika Aleksandra Vučića, direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović kaže da je opozcija odavno prešla sve granice, još onda kada su “tukli novinarke i upadali motornim testerama u Javni servis”.

- Izgleda da je nasilje u kulminaciji, a ne sve se nadovezao i Jovo Bakić, nekakav socijolog koji poziva na linč i upad testerama, ali i na to da se neistomišljenici i državni vrh bacaju u reku. Dok to izgovara, pored njega sedi Dragan Đilas i sluša, ne komentarišući. Sve to zajedno daje najmonstruoznije kletve – kaže Milovanović.

Pročitao je Tvit u kojem je jedan od korisnika napisao "dabogda Vučićeva deca dobila leukemiju i rak", ističući da je najverovatnije ovo objavio neko ko podržava opoziciju i ko ima malo pratilaca.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve je krenulo kada je televizija N1 objavila lažnu vest da je SzS napustio jučerašnje razgovore, televizija koju očigledno uređuje Dragan Đilas. Onda Jugoslav Ćosić, urednik ove televizije koja “Oluju” naziva oslobodilačkom akcijom, govori da je "Srpski telegraf" antisrpski medij – kaže Milovanović, podsećajući da ova televizija čak i ne plaća porez ovde.

Foto: TV Pink Printscreen

Ocenjuje da je Ćosić izgubio svaki kompas i da u svojim izjavama reflektuje nervozu Dragana Đilasa. Ističe i da Đilas ne želi da bude na “medijskim razgovorima” jer za to nema potrebe – on drži medije koji mu donose ozbiljan novac, pa on "više nije milioner već je milijarder".

- Zna da mu je rejting nikakav i zato se samo traži povod za bojkot izbora – kaže MIlovanović. Dodaje da Đilas i ostali žele da smene REM i zaposlene na Javnom servisu, a žele i da se Vučić apsolutno isključi iz medija.

- Dakle, treba da pišemo o prelepom Draganu Đilasu koji je okupirao medije, dok se Aleksandar Vučić u Njujorku bori za Kosovo i Metohiju – kaže Milovanović za Pink. Ističe da auto-put napadaju svi oni koji nisu znali da ga izgrade, a i ono što su radili, radili su nekvalitetno.

Ne navijaju za napredak Srbije i sve što je urađeno im nevalja. Za sve traže manu i hvataju se i za sitnice.

Napadaju to što nema pumpi na novootvorenom "Milošu Velikom", a juče sam saznao da ima čak sto zahteva za izgradnju pumpi, iako se na ovom putu mogu izgraditi samo čeitri ili pet. Sve je to zavist. Danas imamo novca jer je Vučić napravio reformu sistema koji su Tadić i Jeremić ostavili pred bankrotom, a Đilas je uništio Beograd. Sada im smeta što imamo novca, što se zida, gradi, što dolaze turisti – kaže Milovanović.

Đilasa naziva tajkunom koji ima 25 miliona prijavljene imovine, ne računajući neprijavljenu i čovekom koji ne zna kako izgledaju Angela Merkel i Donald Tramp jer se sa njima nikada nije sretao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Đilas je išao na kupovinu filmova sa čelnim ljudima Javnog servisa, a onda ih je prodavao Javnom servisu po tri puta većoj ceni! Radio je sve samo da zaradi novac. Za Most na Adi smo mogli dva i po mosta da uradimo, jer ga je platio 400 miliona. Šta je sa kontejnerima i Pionisrkim gradom?! Žele da predstave Vučića kao diktatora, a oni traže smenu REM-a! A sada pokušavaju i da naprave vrstu jeresi kada se pohvali naša zemlja, pa su tako na meti Željko Joksimović, Miki Manojlović, Nenad Jezdić – kaže Milovanović za Pink.

Đilasova politika je, kako kaže, da se sruše svi auto-putevi, da se izgrade “tajkunlendovi” i da u njima naplaćuje karte.

#Novo jutro

#Saša Milovanović

'