AKTUELNO

Saobraćajna patrola danas je na autoputu spasila devojčicu za koju se sumnja da je doživela Epileptični napad.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozitivno je reagovao na uspešnu akciju saobraćajne policije koja je efikasno reagovala i pomogla devojčici koja je ležala pored autoputa Niš - Beograd u naručju oca. Za devojčicu se sumnja da je imala Epileptičan napad.

- Patrola se pod rotacijom hitno uputila na lice mesta, zaustavnom trakom u kontra smeru i zatekla stranog državljanina koji u naručju drži devetogodišnju devojčicu u nesvesti. Policajci su roditelje i dete smestili u patrolno vozilo i uputili se ka Beogradu tražeći hitan dolazak najbliže ekipe Hitne pomoći.

Dete je prešlo u sanitet Hitne pomoći u visini “Laste” i odveženo je na Univerzitetsku kliniku “Tiršova”. U bolnici je utvrđeno da je brzom reakcijom i koordinisanim radom patrole Saobraćajne policije i ekipe Hitne pomoći makedonskoj državljanki E. J. (9) spasen život jer je najverovatnije doživela epileptični napad.

Hvala vam na profesionalnosti, efikasnosti i humanosti. Vi ste prava slika Beograda - poručio je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

#Goran Vesić

'