separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

ĐILAS ŠOPINGUJE U SOLUNU, DOK NJEGOVIH 50 DEMONSTRANATA ŠETA BEOGRADOM! Vesić: Ne idu mu protesti u Srbiji, pa ih je proširio na Grčku! (FOTO)


Mediji su večeras objavili dve fotografije: Đilasovu iz tržnog centra, na kojoj se vidi kako je seo da malo predahne od šopinga, i drugu na kojoj se vidi oko 50 demonstranata koji šetaju Beogradom.


Lider stranke Slobode i pravde i jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju ostavio je na cedilu svoje demonstranate koji i dalje subotom šetaju Beogradom. Njih oko 50 okupilo se i večeras u centru prestonice, a za to vreme Đilas je uslikan kako šopinguje u jednom tržnom centru u Solunu. 

Autor: Informer

Autor: Informer

Ovo nije mogao, a da ne prokomentariše i zamenik gradonačelnika Goran Vesić:

- Dok pedesetak njegovih pristalica zatvara centralne beogradske ulice i maltretira građane, Đilas šopinguje u Solunu!

Tako je uvek kod Đilasa. Nekome šetnja po Terazijama, a njemu šoping u Solunu. Pošto je kupio skoro sve opozicione stranke, odlučio Đilas da proteste proširi na Solun. Ne ide mu u Srbiji kako je planirao pa da proba u Grčkoj! A njemu zemlja nikada nije bila važna. Srbija, Češka, Malta, pa sad Grčka, sve je to Đilasu isto. Njemu je važno samo da negde bude vlast - napisao je Vesić na Feksbuku. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti