separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

VESIĆ: Sportski centar oslobođen kriminalaca, a onaj ko je napravio dug u Starom gradu, moraće i da ga vrati!


SRC 'Milan Gale Muškatirović' oslobođeni su onih koji su napravili dugove, napisao je zamenik gradonačelnika.


Zamenik gradonačelnika i gradski menadžer Goran Vesić sa ponosom je objavio na svom Fejsbuk profilu da je danas do 15 sati, na otvorenom bazenu SC "25. Maj - Milan Gale Muškatirović" bilo 1623 posetilaca.

- U pozadini vide se građevinski kranovi, simbol beogradskog preporoda od 2014. godine koji pokazuju kako se naš grad razvija. Tako će biti i sa ovim sportskim centrom koji je sada oslobođen od kriminalaca, crnogorskih i srpskih, koji su napravili dug od skoro milion evra. Dug će morati da vrate oni koji su ga napravili.

I tu Bastaću neće pomoći ni N1, ni Ćulibrk, ni Slobodna Evropa, ni Danas. Vidim da su se svi ipregli da nas nateraju da oslobodimo opštinu Stari Grad vraćanja duga. E pa neće moći. Onaj ko je napravio dug moraće i da ga vrati.

Mi da im oprostimo dug, a Bastać će da potroši skoro onoliko koliko duguje u Sportskom centru, ili petinu opštinskog budžeta, na dve privatne firme preko kojih plaća odbornike da glasaju u Skupštini gradske opštine Stari Grad i podržavaju njegove predloge - napisao je Vesić na Fejsbuku. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti