separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

NE PRESTAJU! Savezu za Srbiju smeta što se na 10 dana zatvara Ljig-Preljina, da bi se povezao sa NAJVAŽNIJOM SAOBRAĆAJNICOM U SRBIJI - I to zloupotrebljavaju zarad jeftinih poena


Smeta im napredak zemlje koji pokazuje da, dok su oni bili na vlasti, nisu bili sposobni da bilo šta urade.


Deo opozicije pobunio se zbog zatvaranja auto-puta Ljig-Preljina na nekoliko dana, što je neophodno da bi se spojila novoizgrađena deonica od Obrenovca, koja predstavlja najvažniju saobraćajnicu u Srbiji. Naime, prvi put će se voziti auto-putem od Beograda do Čačka.

Iako su "Putevi Srbije" nekoliko dana ranije najavile da se u petak 9. avgusta zatvara deonica autoputa Ljig-Preljina kako bi se izvršilo spajanje s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, opozicija neprincipijelno nastavlja kampanju na svojim medijima i društvenim mrežama.

Najavljeno je da će 18. avgusta biti otvoren kompletan autoput od Obrenovca do Čačka.

Pošto se ova deonica zatvara u trenutku kada je i smena turista u Crnoj Gori i Sabor trubača u Guči, nadležni su upozorili vozače da zbog ogromne frekvencije vozila na Ibarskoj magistrali svi koji kreću u ovom pravcu mogu očekivati duže putovanje.

Opoziciji nije bitno što će se od Beograda do Čačaka voziti autoputem i što 75 godina pre toga nije ništa urađeno, već i to upotrebljava za svoju kampanju i dobijanje poltičkih poena.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti