AKTUELNO

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, istakao je na svom fejsbuk profilu da je poseta predsednika Francuske Emanuela Makrona značajan korak i uspeh za Srbiju, a da oni koji su njome nezadovoljni i koji je kritikuju, na taj način govore isključivo o sopstvenoj politici.

Makron je danas završio dvodnevnu posetu Beogradu, a na aerodromu „Nikola Tesla“ ispratio ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Francuski predsednik osvojio je Srbe obraćajući im se na njihovom jeziku tokom zvanične posete Beogradu.

Đurić je na svom fejsbuk profilu istakao da su ovom posetom zadovoljni svi građani Srbije, ali da su se našli i oni koji su govoreći negativno o njoj, zapravo govore o sebi i sopstvenoj politici rečitije od bilo kakve kritike.

- Posetom predsednika Makrona zadovoljni Srbi i svi građani Srbije. Jedan u nizu značajnih koraka na unapređenju spoljnopolitičkog položaja Srbije i uspeh i zasluga za Srbiju predsednika Vučića kao domaćina. Važan evropski lider važne evropske države dočekan kako dolikuje, odnosi unapređeni na korist države i naroda. Nezadovoljni se javaljaju sami - Haradinaj, Đilas, Boško Obradović... govoreći time o sebi i sopstvenoj politici rečitije od bilo kakve kritike. Ne sekirajte se, Srbija ide napred brzo, prestižući vašu mržnju - napisao je Đurić na svom fejsbuk profilu.

#Marko Đurić

'