separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

ČETIRI GODINE OD POKUŠAJA ATENTATA NA VUČIĆA U SREBRENICI: Masa u Potočarima probila je ogradu i kamenicama zasula tadašnjeg premijera Srbije (FOTO)


Tačno pre četiri godine dogodio se šokantan napad na tadašnjeg predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima kod Srebrenice, gde je otišao da oda poštu žrtvama Srebrenice.


Podsećamo, atentat je pokušan u 12 i 50 sati, u Potočarima kada se dogodio incident u kojem je masa okupljenih probila zaštitnu ogradu i krenula ka tadašnjem premijeru Aleksandru Vučiću i njegovoj pratnji.

Ka delegaciji iz Beograda poletele su kamenice, flaše s vodom, cipele... Kamenicama je gađana kolona, u kojoj se nalazio tadašnji premijer Srbije Aleksandar Vučić, dok je napuštala Memorijalni centar u Potočarima.

Autor: Tanjug AP

Nakon zvaničnog dela komemorativnog skupa, u trenutku dok su predstavnici delegacija polagali ljiljane na spomen-obeležje, Vučić je napadnut iz mase raznim predmetima. Iz dela mase bačen je i neidentifikovani predmet...

Vučićevo obezbeđenje odmah je reagovalo, za razliku od obezbeđenja skupa koje nije mrdnulo. Do danas niko nije odgovarao za ovaj skandalozni napad na državnika druge države.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti