separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

NAROD NE PODRŽAVA ZELENOVIĆA: Održan 45. protest protiv gradonačelnika Šapca (FOTO)


U Šapcu je održan 45. protest protiv gradonačelnika Nebojše Zelenovića i aktuelne gradske vlasti. Puna dva meseca Šapčani, nezadovoljni stanjem u kojem se grad nalazi, okupljaju se ispred Gradske uprave zahtevajući neopozivu ostavku rukovodstva grada i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.


Bes na lokalnu vlast ovoga puta bio je veći s obzirom na to da je u jučerašnjem nevremenu, usled kojeg je odletela fasada nedavno renovirane zgrade, još jednom potvrđena bahatost šabačkih vlastodržaca.

Mladen Čolić, poverenik Mesnog odbora “Jevremova” GO SNS Šabac, istakao je da će protiv svih odgovornih lica biti podnete krivične prijave.

- Reklo bi se da ste preko jeftinih tendera oprali pare kako biste kupovali glasove. Dok je fasada otpadala neko je mogao da nastrada, videli smo koliko je daleko odleteo materijal. Zelenoviću, dosta je bilo lopovluka. Naš grad mora da se oslobodi od lopova i neradnika – rekao je Mladen Čolić.

Autor: Privatna arhiva

Miloje Dragojević, direktor Poljoprivredne savetodavne i stručne službe u Šapcu osim gradonačelnika, prozvao je i Ljiljanu Jovanović, direktorku javnog preduzeća koje je bilo naručilac radova na zgradi odakle je odletela fasada.

- Ljiljo, trebalo je da kažeš onim građanima tamo koliko je njihovih para završilo u džepovima vašeg staratelja Dušana Petrovića. A aktuelna gradska vlast na čelu sa Nebojšom Zelenovićem i dalje se bavi državnim, umesto da se bave lokalnim problemima – rekao je Dragojević.

Autor: Privatna arhiva

Demonstranti su potom održali protestnu šetnju do zgrade Međuopštinskog istorijskog arhiva gde je smešten kabinet gradonačelnika Nebojše Zelenovića, njegove administracije, ali i kancelarija narodnog poslanika Dušana Petrovića.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti