AKTUELNO

Nakon najnovije pobede srpskog jedinstva i debakla propagatora srpskog razdora, među kojima je i (lider dveri) Boško Obradović, lekcija za sve njih je da s takvom politikom nikada i nigde neće pobediti, osim možda u takmičenju za strane grantove, saopštila je sinoć Srpska lista.

- Nervozni jer njihov poziv za bojkot nije uspeo, članovi Saveza za Srbiju, albanski ekstremisti i neki međunarodni zvaničnici ne mogu da sakriju svoje razočaranje, i liju suze u horu - ocenila je SL, čiji su kandidati pobedili na nedeljnim izborima za gradonačelnike četiri srpske opštine na severu Kosova.

U saopštenju se ističe da su izbori u nedelju bili praznik srpske sloge, jedinstva, ali i pobeda politike predsednika Aleksandra Vučića koja garantuje opstanak i ostanak Srba na Kosovu i Metohiji.

- Sa prosečno 94 odsto podrške na severu Kosova i Metohije, sa oko 27 odsto više osvojenih glasova nego na prošlim izborima, srpski narod je pokazao da su uzalud strane službe uložile ogroman novac u prethodne dve godine sa ciljem rušenja Srpske liste, a samim tim, propao je pokušaj da se raskinu veze Beograda i Srba na ovim prostorima - navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, Boško Obradović i njemu slični mogu slobodno da nastave da u "šatrama glume pajace, ili da organizuju putujući cirkus", ali srpski narod na Kosmetu ih je odavno prozreo i ne želi im dobrodošlicu.

- Glasajući protiv Prištine, Srbi na severu KiM su glasali i protiv Obradovića, Đilasa, Jeremića i svih ostalih kojima smeta srpska sloga - poručuju iz Srpske liste.

#Srpska lista

'