AKTUELNO

Predsednik opštine Milan Đokić tvrdi da lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koga naziva propalim glumcem i afirmisanim narkomanom, nastavlja višemesečnu kampanju protiv njega, ovog puta pretnjama upućenim njegovoj deci.

Nakon jučerašnjeg incidenta kada su, kako kaže, odbornika SNS Miroljuba Božinovića pretukli takozvani opozicionari, kampanja se, dodaje Đokić, koji je član OO SNS u Knjaževcu, nastavlja optužbama da je on narko diler, a napadi i pretnje su nastavljeni i sinoć još "bestidnije i podmuklije", jer mete su, tvrdi, njegova deca.

Pretnje je, kaže, prijavio policiji, a u saopštenju dostavljenom medijima navdi da, iako je zabrinut za bezbednost svoje dece, nema prava da odstupi i skloni se "ološima koji takve metode koriste u političkoj borbi".

Poručuje da će u narednom periodu davati sve od sebe da Knjaževac bude još lepši bolji i pristojniji grad, "isto kako Srpska napredna stranka radi i na još hiljadu frontova praveći od Srbije modernu i uspešnu evropsku zemlju.

- Baš zbog toga nas napadaju sve češće i nemilosrdnije ne štedeći ni naše porodice, počevši od predsednika Aleksandra Vučića pa do lokalnih funkcionera. Ti napadi su za nas putokaz i nećemo se libiti da ostanemo dosledni i da na mržnju bes i fizičko nasilje i dalje odgovaramo radom, pristojnošću i rezultatima koji su iz dana u dan sve vidljiviji - navodi  Đokić u saopštenju dostavljenom medijima.

MUP je saopštio juče da intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je posle proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između D.S. (1977), odbornika DS i i M. B. (1965), odbornika SNS.

DS je ranije saopštila da je Djokić sa saradnicima napao njihovog odbornika Dalibora Stanojevića, ali je SNS u saopštenju navela da je upravo Stanojević napao i teško povredio odbornika naprednjaka u tom gradu Miroljuba Božinovića.

#SNS

'