AKTUELNO

Takozvani “uticajni tviteraši” koji iz besa ne mogu da izdrže već su počeli da kritikuju što je napravljen ovako raskošan put, rekao je za televiziju Pink narodni poslanik Vladimir Đukanović.

Đukanović je, komentarišuću veličanstvenost i važnost auto-puta Koridor 10, istakao da su se već našli oni koji su izneli komentare, takozvani “uticajni tviteraši” koji iz besa ne mogu da izdrže, i koji su već počeli da kritikuju što je napravljen ovako raskošan put.

- Sama pomisao da od Salzburga pa sve do Atine možete da idete auto-putem je velika stvar. Posebno kada se završi put ka Bugarskoj, ogroman novac će ostajati u Srbiji, jer, to je ogroman put, ogroman broj kamiona ide ka Grčkoj preko Srbije, a da ne govorimo o Turcima koji se tim putem vraćaju u Tursku – rekao je Đukanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, ovo stvara mogućnost i za otvaranje novih poslova i radnih mesta.

Međutim, Đukanović je podsetio da oni koji kritikuju ovakav projekat nastavljaju sa svojim, i istakao da je u petak partija Dragana Đilasa imala promociju u Nišu, na kojoj je promovisala kao glavnog čoveka nekoga ko je ojadio Niš i građane Niša.

- Na tom sastanku govorio je Borko Stefanović koji je izjavio kako je u njihovo vreme Niš cvetao, a kako sada ne radi ni jedna fabrika, a građani sun a rubu egzistencije. Kada su oni bili na vlasti, sve fabrike u gradu Nišu su zatvorili, do poslednje. Sve su uništili, jedino što je radilo i radi i danas jeste Duvanska industrija – rekao je Đukanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, Vučić i SNS u Niš su doveli šest novih fabrika, i to fabrike koje su okosnice i američke i nemačke privrede.

- Nije ga sramota da daje takve izjave. Da li neko može da bude toliko lud – rekao je Đukanović.

Podsećajući na most Vrla koji je takođe sinoć otvoren, Đukanović je istakao da su i u tom području sve moguće zatvorili.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u "Informeru", rekao je da o putu kroz Grdeličku klisuru maštamo više decenija, i da smo konačno dočekali da od Niša do Soluna putujemo tri sata.

- Nažalost, tviteraši su već počeli da tvituju, i da provociraju. Još se malter nije ni osušio, a oni već nalaze mane. Poenta Koridora je regionalna saradnja, to nije bitno samo za nas – rekao je Dobromirović.

Kako kaže, teško je objasniti da oni još uvek stoje pod šatorom, nedelju dana, i dodaje da ljudi moraju da prave neku predstavu, jer kako kaže, ne nude ljudima apsolutno ništa.

#Milan Dobromirović

#Vladimir Đukanović

'