separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Vulin: Albanci pokušavaju da spreče razgovor i kompromis!


Ministar je ocenio da je rezolucija kosovske skupštine odvratna i za komentarisanje, jer, kako kaže, od naroda koji je mučen pokušavaju da naprave narod genocida.


Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je, komentarišući usvajanje rezolucije o navodnom genocidu Srbije na Kosovu, da Albanci lažu da bi sprečili bilo kakvu mogućnost razgovora i kompromisa.

- Na ovaj način pokušavate da prekinete bilo kakav sporazumni razgovor, zato što sve što predsednik Aleksandar Vučić s njima razgovara i sve što radi, radi tako da je njihova državnost sve dalja i oni to vide, i upravo zbog toga se ponašaju na ovaj način - ocenio je Vulin, odgovarajući na pitanja novinara u Priboju.

Ministar je ocenio da je rezolucija kosovske skupštine odvratna i za komentarisanje, jer, kako kaže, od naroda koji je mučen pokušavaju da naprave narod genocida.

To, kako kaže, "dokazuju pornografskim slikama koje su pokupili negde na internetu".

Vulin je ocenio da je teško razgovarati sa Albancima.

- Nije nama ništa neobično da znamo da Šiptari u Prištini lažu, da lažu strašno, da lažu glupo, da lažu tako što žele da povrede Srbiju i srpski narod, a lažu da bi sprečili bilo kakvu mogućnost razgovora i kompromisa - istakao je Vulin.

On je podsetio da je poslanica Demokratske partije Kosova Fljora Brovina, koja je predstavila spornu fotografiju u kosovskoj skupštini, bila pravosnažno osuđena na 12 godina zbog učešća u oružanoj pobuni, a puštena posle 2000. godine.

- Trebalo je da odrobija svojih 12 godina i možda onda ne bi lagala o Srbiji, možda onda i drugi ne bi lagali o Srbiji - naglasio je Vulin.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti