separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

SRAM TE BILO! MARKO BASTAĆ OPET LUDUJE: Grupa SzS uzurpirala TRG REPUBLIKE i prekinula radove! Štetu nanose građanima BEOGRADA


Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad i jedan od lidera Saveza za Srbiju, sa desetak svojih istomišljenika blokirao je radove na Trgu republike u Beogradu, i tako opet naneo štetu građanima.


Naime, ovo nije prvi put da Bastać blokira život građana Beograda i da im nanosi štetu. Rekonstrukcija Trga trebala je da bude završena 1. septembra, ali posle ovakvih nepromišljeni akcija Bastaća, radovi na rekontrukciji Trga biće pomereni.

Autor: RTV Pink , printscreen

Na ovaj način direktno se nanosi šteta svih građana Beograda, jer će firma koja radi rekonstrukciju tražiti novac za produžetak radova koji je izazvan ludovanjem Bastaća. Bastać je na ovaj način direktno naneo štetu svim građanima.    

On je najavio da će danas na Trg izneti stolove i stolice kako bi zaustavio radove narednih 12 sati.

Podsetimo, iživljavanje na Trgu podržali su i lideri opozicije Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić kada su čupali saobraćajne znake, zaštitnu ogradu, kao i kada su lomili kocku kojom treba da se poploča Trg.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti