AKTUELNO

Srbi sa Kosova i Metohije koji su pešačili do Beograda kako bi prisustvovali skupu "Budućnost Srbije - Aleksandar Vučić" sastali su se danas u Beogradu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem, pomoćnikom gradonačelnika Aleksandrom Markovićem i članom Gradskog veća Dragomirom Petronijevićem.

Oni su Srbima sa KiM poručili da je Beograd njihova kuća i da su im u ime svih Beograđana zahvalni jer veruju u Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Važno je da danas svi Srbi pokažu jedinstvo kako bi predsednik na sastancima u Pekingu s predsednicima Kine i Rusije Si Ðinpingom i Vladimirom Putinom, kao i u Berlinu na sastancima s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i predsednikom Francuske Emanuelom Makronom zastupao Srbiju s jasnom porukom da iza njegove politike stoji većinska Srbija.

Kako je saopštio gradski Sekretarijat za informisanje, gradski čelnici su naveli da na taj način svi pomažu predsedniku Vučiću da se izbori za interese Srbije.

- Najugroženiji Srbi na svetu su na KiM, i zato niko nema pravo njima da govori koga će oni podržavati. A Srbi sa Kosova i Metohije podržavaju Aleksandra Vučića zato što se on bori za interese našeg naroda - poručili su oni, dodaje se u saopštenju.

#Kosovo

#Srbin

'