AKTUELNO

Skup će biti veličanstven! Današnji dan šalje poruku mira, rekla je ministarka Mihajlović u Novom jutru.

Današnji miting u Beogradu važan je za narod, jer će predsednik Vučić građanima Srbije predstaviti sve ono što je uradio, ali i ono što planira da uradi za zemlju, rekla je u Novom jutru ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

- Skup će biti veličanstven! Ovo je poruka svim građanima o svim aktivnostima SNS i da, čuvamo Kosovo, naše ljude i svaka čast ljudima koji su sa KiM došli peške – kaže ministarka Mihajlović naglašavajući da se ne zaboravljaju važne stvari, naročito što se tiče dijaloga Beograd-Prištine, misleći na takse.

- Takse niko nije zaboravio. Svaki dan je za Srbiju težak. Onog trenutka kada je predsednik Vučić rekao da će se posebno pozabaviti Kosovom, od tada su krenuli pritisci – rekla je Mihajlović.

Irena Vujović, predsednica opštine Savski venac, za Novo jutro kaže da je današnji dan važan za građane Srbije. - Danas će predsednik da predstavi narodu šta je do sada uradio za Srbiju – rekla je Vujović.

Ona je takođe prokomentarisala i nasilnu politiku pojedinih članova opozcije usmerena ka ženama.

- Mi žene svakog dana smo izložene napadima, ali važno je da se nikada ne osuđuje naš rad i posao. Lične uvrede koje mi primamo, zapravo govori o njima. Što je podrška manja, to su uvrede jače – komentariše Vujović.

Mihajlović kaže da je retorika, ali i ponašanje opozcije nasilno. Kako kaže, važno je dobro saslušati njhovu retoriku.

- Šta bi oni radili da su na vlasti! Proterali bi Mađare? Važno je da svako normalno živi bez obzira na nacionalnu pripadnost. Sloboda kretanja je najveća vrednost na svetu. Mislim da uvek treba razmisliti kako bi se oni ponašali da imaju poverenje građana – ističe ministarka Mihajlović.

Vujović ističe da je politika SNS-a da se nastavi sa otvarnjem škola, bolnica i svega onoga što je potrebno građanima.

- Niko ne sme da dozvoli da se nasilje vrati. Naša budućnost treba da bude sloboda – dodaje.

Ministarka Mihajlović da nasilna politika opozicje je loša poruka potenicjalnim investotrima.

- Mi gradimo, oni ruše. Neka dobiju svoju priliku, pa neka se pokažu. To govori o njima, kakvu Srbiju oni žele. Briga njih za građane Srbije. Oni bi imali program za građane, oni to nemaju – ističe Mihajlović.

#Zorana Mihajlović

'