AKTUELNO

Srpska lista danas je najoštrije osudila organizovanu hajku i harangu protiv direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, čija je krivica jedino u tome što je, kako ističu, imao hrabrosti da javno osudi i raskrinka podlosti Rade Trajković, predstavnice svih lažnih patriota u Srbiji.

- Rada Trajković, podržana desetinama botova, čitav dan napada Marka Đurića zbog izrečene istine, a istina je da je ona prištinskom pravosuđu klevetala i lažno optuživala Srbe sa Kosova i Metohije i državu Srbiju, i to nedvosmisleno potvrđuje dokument koji je danas javnosti predočio predsednik Srbije Aleksandar Vučić - saopštila je Srpska lista.

Izgleda da je Radi Trajković i pojedinim korisnicima društvenih mreža, kako se ističe, vrlina kada mrzite i prezirete sopstvenu državu, a greh kada stajete u njenu odbranu.

Srpska lista je pozvala direktora Đurića i predsednika Vučića da nastave da nepokolebljivo brane Srbiju i njen ugled i da se ne obaziru na bahatu manjinu koja bi da glorifikuje lažove, a da "veša, strelja i u gasne komore šalje one koji vole svoju državu".

- Srbi sa Kosova i Metohije, a u njih ne ubrajamo Radu sa Savskog Venca, nikada se neće stideti Srbije i šurovati sa Albancima protiv sopstvene države i naroda, i to će gromoglasno poručiti i sutra u Beogradu na mitingu za budućnost Srbije - saopštila je Srpska lista.

#Srpska lista

'