AKTUELNO

Kriminalac Marko Bastać, plaća svoje odbornike i zaposlene u Gradskoj opštini Stari Grad, izbegavajući zakon, napisao je na svom fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Kako je naveo kriminalac Marko Bastać, nažalost još uvek predsednik opštine Stari Grad, plaća svoje odbornike i zaposlene u Gradskoj opštini Stari Grad, izbegavajući zakon, i za to je podneo i dokaz.

- Kao što možete da vidite firme se menjaju, poslovi su izmišljeni pa čak na jednom ugovoru piše da će “isplata biti izvršena po dobijanju uplate od opštine Stari Grad”!? Tako radi ovaj kriminalac koji za ove ugovore dobija ove nedelje krivičnu prijavu od Grada, kao što je već dobio krivične prijave za nezakonito raspolaganje stanovima i imovinom Grada i za uništavanje gradske imovine - naveo je Vesić.

On je dodao da tu ima još prijava za kriminal koji otkrivamo svaki dan, i da zato i ne čudi da će, kako kaže,  kriminalac Bastać već ove nedelje postati predsednik gradskog odbora stranke Dragana Đilasa, čoveka koji je opljačkao Beograd.

- Sličan se sličnom raduje - ističe Vesić.

Foto: facebook/Goran Vesić

Foto: facebook/Goran Vesić

Foto: facebook/Goran Vesić

#Goran Vesić

#Kriminal

#Krivično delo

#Marko Bastać

'