AKTUELNO

Đurić ocenjuje da na ovaj način Jeremić "bespomoćno cvili i liže svoje rane" zbog propasti svog dugo najavljivanog, kako kaže, "ćorka od mitinga u centru Beograda" i dodaje da mu ni predsednik Vučić ni njegova porodica nisu krivi zbog toga što ga narod prezire.

Potrpedsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić saopštio je da "podli napad" predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića na brata predsednika Aleksandra Vučića predstavlja "očajnički pokušaj jednog udruženja lopuža i baraba da zagade Srbiju svojom sopstvenom moralnom izopačenošću".

- Tajkunska prišipetlja i Đilasov mali od palube Vuk Jeremić poslednji ima pravo da govori o kontroverznim biznismenima, jer apsurd je da katarski stipendista i perač para Patrika Hoa bilo kome deli moralne lekcije - naveo je Đurić u saopštenju.

On ocenjuje da na ovaj način Jeremić "bespomoćno cvili i liže svoje rane" zbog propasti svog dugo najavljivanog, kako kaže, "ćorka od mitinga u centru Beograda" i dodaje da mu ni predsednik Vučić ni njegova porodica nisu krivi zbog toga što ga narod prezire.

- U petak će se uostalom belodano videti kakvu budućnost Srbija želi i kome poklanja svoje bezrezervno poverenje, i Jeremić, Đilas i Obradović će moći samo da nastave da se valjaju u sopstvenoj osujećenosti i pakosti - navodi Đurić.

On ocenjuje da će Jeremiću na naplatu doći i to što je Srbiju brukao u Ujedinjenim nacijama, što je rasipao novac sopstvene države po skupim hotelima, što je srpski narod, pogotovo sunarodnike na Kosovu i Metohiji, "zavio u crno svojom koruptivnom diplomatskom praksom".

#Aleksandar Vučić

#Marko Đurić

'