separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

PAO DOGOVOR! NOVI SUSRET VUČIĆA I PUTINA U PEKINGU (FOTO)


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina. Jedna od tema razgovora bio je predstojeći susret Vučića i Putina u Kini.


Predsednici Aleksandar Vučić i Vladimira Putin sastaće se u Pekingu, tokom održavanja Drugog foruma za međunarodnu saradnju "Pojas i put".

Predsednik Vučić je rekao da mu je čast što će se ponovo sastati sa predsednikom Putinom. On je rekao da će to biti njihov šesnaesti sastanak, a drugi ove godine, i da će mu biti zadovoljstvo da sa predsednikom Rusije razgovara o bilateralnoj saradnji u svim oblastima, kao i o situaciji u regionu.

Autor: Tanjug

Predsednik Vučić je, govoreći o situaciji u regionu, ponovio da je nastavak dijaloga sa Prištinom nemoguć dok ne budu ukinute takse na srpsku robu.

Autor: Tanjug

Predsednik Vučić i ambasador Čepurin su razgovarali o aktivnostima za dalje unapređenje bilateralne saradnje i dogovorenim sastancima srpskih i ruskih zvaničnika.

Autor: Tanjug

Dvojica sagovornika su razgovarali i o saradnji u oblasti energetike i planovima za izgradnju gasovoda Turski tok, koji bi omogućio redovno i uredno snabdevanje Srbije gasom.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti