separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

GOJKOVIĆ ZA PINK: Miting dela opozicije bio je  politički fijasko. Njihov program širenja lažnih vesti nema alternativu ovome što radi predsednik Vučić (VIDEO)


Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, istakla je za NOVO JUTRO Televizije Pink, da se u subotu na mitingu moglo videti kolika je zapravo podrška idejama SzS, i dodala da su građani evidentno nezadovoljni pričom koju oni pokušavaju da plasiraju.


O protestu dela opozicije u subotu Gojković kaže da im je plan propao, jer su nameravali da uđu u Skupštinu Srbije i da započnu štrajk glađu, ali, i da to urade u svim lokalnim samoupravama.

- Videlo se na mitingu kolika je podrška njihovim neidejama i prostaklucima koje su izgovarali - rekla je Gojković i navela da SzS nema nikakav program i alternativu ovome što radi Aleksandar Vučić, i da je njihov program širenje lažnih vesti, psovke i mržnja.

Podsetila je i da je jedan od opozicionih lidera, Sergej Trifnović, na mitingu uvredio građane Srbije mađarske nacionalnosti, i zahvalila predsedniku Vučiću što se juče izvinio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu nakon šovinističkih izjava Trifnovića.

- Užasno je što se juče pružena šansa da Trifunović priča kako je to bio lapsus, mislim da je on kao pojava na političkoj scena veliki lapsus - istakla je ona.

Tragično je, kako je rekla, i ono što je izgovorio lider SDS Boris Tadić, jer su pokazali da je njihov program pokušaj podele Srbije.

- Građani koji su došli na protest očigledno da su sa nečim nezadovoljni, kada je u pitanju naš rad i naše vođenje države, ali su takođe pokazali šta misle o govorima Trifunovića, Đilasa - kaže predsednica parlamenta.

Ona je rekla da je na mitingu dela opozicije u subotu bio politički fijasko sa koga se moglo čuti da lideri tog dela opozicije ne žele sa razgovaraju sa njom i sa predsednikom države, koga je podržalo 56 odsto građana na poslednjim izborima.

Kako kaže, parlament čekaju važni zakoni, kao što su leks specijalis za građane zadužene u švajcarcima, i kako dodaje, uskoro će odlučivati i o Tijaninom zakonu.

Autor: TvPink Printscreen

- Raspravljaćemo, u dogovoru sa predsednikom Srbije i sa predsednicom Vlade Srbije uskoro i o pitanju KiM. Sve su to vrlo važne teme i time pokazujemo da zastupamo interese građana Srbije u parlamentu - rekla je Gojković.

Gojković je rekla da predstavnici svih poslaničkih grupa treba da dođu na sutrašnje zakazane konsultacije jer se, kako dodaje, i na protestu dela opozicije se moglo čuti da je potreban dijalog.

Ona je naglasila da je ranije zakazala konsultacije sa poslaničkim grupama kako bi se razgovaralo o daljem radu i unapređenju rada parlamenta, kao i o dopunama dnevnog reda. 

- Saslušaću sve što imaju da kažu predstavnici poslaničkih grupa koji će sutra doći na sastanak. Nema razloga da ne dođu, jer svima su u subotu bila puna usta reči dijalog – rekla je Gojković.

Navela je da sutra treba da se vidi šta može da se uradi da bi svi zajedno bolje predstavljali građane Srbije.

Navela je da sutra treba da se vidi šta može da se uradi da bi svi zajedno bolje predstavljali građane Srbije. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti