AKTUELNO

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici saopštio je sinoć da opozicija na protestu u subotu u Beogradu nije ništa ponudila građanima osim poruka mržnje i pretnji i da je njihov glavni problem odsustvo podrške u narodu.

Gradski odbor SNS-a u Subotici u saopštenju ističe da je pružio punu podršku predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću u nastojanjima da Srbija bude moderna i pristojna država.

- Odbrana institucija od nasilnika proistekla je ne iz hira, nego iz težnje opozicije da ih preuzmu mimo svih demokratskih načela i mimo izborne volje građana - kaže se u saopštenju.

Gradski odbor SNS u Subotici je osudio nasilje i, kako navodi, pokušaje opozicionih lidera da pristojne građane uvuku u svoje zavere, i pozvao sve građane da ne podležu provokacijama lidera opozicije.

- Svedoci smo šizofrenih obraćanja Trifunovića, Obradovića a nedavno i Lečića, sa otvorenim primesama fašizma, i zato pozivamo građane da pruže punu podršku predsedniku za izgradnju normalne, stabilne i ekonomski moćne Srbije - navodi se u saopštenju.

Subotica kakvu Srpska napredna stranka želi ponosna je na svoju različitost i na činjenicu da u njoj žive nacionalne manjine koje toj različitosti doprinose, ukazuje Gradski odbor SNS u Subotici.

- Može li sada građanska Subotica, kojom se busaju u prsa lideri ovdašnjih protesta, ozbiljno stati iza zahteva opozicionih lidera koji su zabrinuti 'naseljavanjem Arapa i Mađara od strane Vučića' - pitaju iz Gradskog odbora SNS u Subotici.

Navodeći da opozicija na jučerašnjem protestu u Beogradu nije ništa ponudila građanima osim poruka mržnje i pretnji, GO SNS u Subotici ističe da je, za razliku od njega, skup u Novom Sadu bio "pokazatelj normalnosti, raspoloženja građana i političke moći".

- Najveći broj građana to prepoznaje, pa je u okviru kampanje Budućnost Srbije u mnogo manjim mestima bilo mnogo više ljudi nego na jučerašnjem protestu opozicije. Upravo zato uvereni smo da će odživ na miting Budućnost Srbije, 19. aprila u Beogradu, biti neuporediv sa jučerašnjim opozicije - navodi se u saopštenju.

GO SNS u Subotici ističe da će miting Budućnost Srbije biti neuporediv ne samo po broju, nego po ozbiljnosti, po poruci koju nosi ali i po podršci koju ima u narodu.

- A odsustvo te podrške u narodu upravo je glavni problem opozicije - zaključuje se u saopštenju GO SNS u Subotici.

#Opozicija

#SNS

'