AKTUELNO

Narodna stranka je, pozivajući na protest, upotrebila slogan "Vreme je", isti slogan koji je 2014. godine koristio LDP u predizbornoj kampanji.

Narodna stranka na čelu sa Vukom Jeremićem pozvala je u petak na vanredne proteste ispred zgrade Predsedništva Srbije. Tom prilikom učesnici, zajedno sa liderima opozicije, dokazali su da su ništa do obični huligani koji, isfrustritani svojim neuspehom u političkom životu, pokušavaju da se vlasti dokopaju i nasilno, ne prihvatajući činjenicu da je predsednik kojeg žele da smaknu na svoju funkciju izabran legalnim i legitimnim putem.

Dokazala je opozicija već da nema program, ideje, viziju, te da im je jedini cilj da, makar i na silu, dođu na vlast i pokupe novac koji je aktuelna vlast uspela da povrati nakon što je Srbiju prethodna vlast maltene dovela do bankrota i ruba propasti.

Dakle, pusta opozicija je toliko dotakla dno u svojoj neivanovativnosti i nekreativnosti, da nije imala ideju ni za slogan, pa je i to morala da ukrade, što opoet pokazuje koliko joj je uzimanje tuđeg u krvi.

Naime, Narodna stranka je, pozivajući na gore pomenuti protest, upotrebila slogan "Vreme je". Sve bi bilo u redu, da to nije slogan koji je Liberalno demokratska partija koristila u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore 2014. godine.

Foto: Tanjug

Prigodan je ovaj slogan, s obzirom na to da opoziciji zaista jeste vreme. Vreme da se opasulji i zaista shvati da je narod nikako neće, te da nasiljem tu činjenicu ne mogu promeniti.

#LDP

#Vuk Jeremić

#Čedomir Jovanović

'