separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Stefanović: Demostranti i lideri SzS da napuste zgradu RTS, neka ne remete javni red i mir


Boško Obradović sa svojim demostrantima upao u zgradu RTS-a.


-Očigledno je da je današnji skup na kom se okupilo 1.400 ljudi, ne idu protesti u dobrom pravcu, videla se nervoza i prelila se u jednu jedinu stvar, a to je nasilje u jednom teškom obliku - istakao je ministar spoljnih poslova Nebojša Stefanović, dodajući  su demonstranti demolirali ulaz u RTS, ušli unutra, a da je jedan broj sa tog skupa pretiio novinarima. 

Autor: TvPink Printscreen

-Ovo je preuzelo oblik koji nikada nije smelo da poprimi, svako okupljanje je dozvoljeno, ali ovakvo uz zastrašivanje, lomljenje je nešto što u našoj zemlji ne sme da se dogodi. Država će morati da reaguje svako ko je kršio zakon odgovaraće - naglasio je ministar.  

Ovi što se diče Makedonskim scenarijom sada čine upadaju u RTS i nastavlju nasilje, ističe Stefanović.  

Autor: TvPink Printscreen

-Na žalost ono na šta smo upozoravali kada su žene prebijane, kada je bilo i verbalnog nasilja, nisu stali sa tim i preraslo je u nasilje i demoliranje RTS-a, jer kada nema argumenata i političkog programa pribegava se nasilju - zaključuje Stefanović, dodajući da to šalje lošu sliku.

 -Hoću da pozovem sve koji su se okupili da prekinu sa nasiljem i sa kršenjem zakonom. Đilas je sarađivao sa RTS-om, večeras RTS nije dobar ni Đilasu ni Obradoviću ni Jeremiću. Hoću da ih pozovem da na najmirniji način izađu iz zgrade RTS i da na taj način povratimo javni red i mir pozivamo sve da prekinu sa nasiljem - rekao je Stefanović.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti