separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

DA LI SE ZA OVAKVU DEMOKRATIJU ZALAŽE OPOZICIJA?! Učesnici protesta u Kraljevu trakama zatvorili ulaz u zgradu Televizije Kraljevo!


Iz Radio televizije Kraljevo i Ibarskih novosti d. o. o. objavili su saopštenje, navodeći da je tokom večerašnjih protesta “Jedan od pet miliona” u Kraljevu na meti bahatog ponašanja bila i zgrada u kojoj je smeštena regionalna televizija Kraljevo. Saopštenje prenosimo u celosti.


"Tokom večerašnjeg protesta „Jedan od pet milona“ u Kraljevu, prilikom ulične šetnje u ulici Cara Lazara br. 44, meta napada i bahatog ponašanja bila je i zgrada u kojoj je smeštena i regionalna televizija Kraljevo.

Nešto posle 18 časova, demonstranti su se namenski zaustavili ispred sedišta Televizije Kraljevo i trakama zatvorili ulaz u zgradu televizije. Sam ulazak i izlazak zaposlenima iz zgrade, bio je onemogućen više od 10-tak minuta. Sve vreme demonstranti su uzvikivali parole: kraljevačka lažovizija, lopovi, Vučićeva televizija... Intersantno je da su se vrlo brzo fotografijama na društvenim mrežama pohvalili članovi UG „Starosedeoci“ iz Kraljeva. Pitamo se da li se za ovakvu demokratiju zalaže kraljevačka opozicija i da li smatraju da će par nalepnica i traka onemogućiti najstariju regionalnu medijsku kuću da nastavi da informiše svoje građane, kao što je to uvek i činila. Očigledno je da šačica očajnih demonstranata koja pokušava da se petkom okupi, više nema inspiraciju, pa su napadom na našu medijsku kuću pokušali da na ovajnačin privuku pažnju.

Večerašnje ponašanje demonstranata smatramo direktnim napadom na privatnu imovinu i pravo na slobodu govora. Podsećamo da u okviru naše medijske kuće posluju tri medija - list Ibarske novosti sa tradicijom dugom 70 godina, Radio Kraljevo - 48 godina i regionalna Televizija Kraljevo sa postojanjem od 27 godina.

Dugogodišnja tradicija RADIO TELEVIZIJE KRALjEVO I IBARSKIH NOVOSTI rezultat su predanog rada i zalaganja, blagovremenog i istinitog informisanja, kao i velikog poverenja gledalaca, koji su uvek bili uz ovu kuću i stali više puta u odbranu medijskih sloboda."

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti