AKTUELNO

Demokrate niko ne mogu da se usaglase oko jednog političkog pravca.

U Demokratskoj stranci vlada neusaglašena politika oko podrške predsedničkom kandidatu. Povodom izjava Vladimira Todorića i Borislava Novakovića, funkcionera DS, koji su podržali kandidaturu Vuka Jeremića, oglasio se zamenik predsednika Demokratske stranke Igor Salak.

On je izjavio da je Demokratska stranka podrškom kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije još jednom dokazala da su joj interesi građana Srbije i države važniji od usko partijskih interesa.

- Srbiji je potreban predsednik kome je život na prvom mestu i koji ne odustaje. Kada je trebalo ostati, Saša nije otišao. Kada se trebalo boriti, nije se predao. Zato je predsedništvo Demokratske stranke jednoglasno odlučilo da je Saša Janković pravi izbor za predsednika Srbije, odražavajući volju hiljada članova i svih lokalnih odbora Demokratske stranke – rekao je Salak.

- Potrebe pojedinaca za ličnim publicitetom ne utiču na konsolidaciju i rast DS sa novim, demokratski i neposredno izabranim rukovodstvom, koje je dobilo ubedljivu podršku članstva u svim delovima naše zemlje. Demokratska stranka će svoj plan kampanje izneti nakon detaljne analize i pripreme svih segmenata na sednici Glavnog odbora koja će se održati u narednom period – izjavio je Salak.

#Demokratska stranka

#Izbori

#Kandidatura

#Saša Janković

#Vuk Jeremić

'