AKTUELNO

Trifunović je nastavio u svom maniru da napada žene, birajući najprostačkije uvrede i iznoseći laži.

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića zbog laži koje je izneo na sinoćnjem skupu u Knjaževcu da se ona, kako je rekao, "zabavlja s likom koji diluje drogu", saopštio je MUP.

- Od Trifunovića me ništa ne iznenađuje. U odsustvu bilo kakve ideje, njegova jedina politika je vređanje žena i dece, kao i iznošenje skandaloznih laži. Suludo je i očekivati od ovog političara u pokušaju da s time prestane, ali svakako ću mu dati priliku da svoje laži dokaže na sudu - navela je Hrkalovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je istakla da s obzirom na posao koji trenutno obavlja, "takve sramne optužbe ne smeju ostati bez sudskog epiloga".

Trifunović, dakle, nastavlja u svom maniru da napada žene, birajući najprostačkije uvrede.

Setimo se kako su se na meti njegovih vulgarnosti našli i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, ali i direktorka i urednica Studija B, Ivana Vučićević, koju je javno nazvao "fuksom", ali mu je ona uzvratila da će ga se ne boji i da će ga ošamariti kada ga sledeći put sretne.

Jedna od meta bila je i Biljana Srbljanović, kao i novinarka koju je nazvao ku*vom, a u Tviter prepisci obelodanio je i njen broj telefona, ugrozivši time njenu privatnost i bezbednost.

Meta je bila i udovica Olivera Ivanovića, Milena, koju je Trifunović nazvao prostitutkom, ali i premijerka Ana Brnabić, kao i dete koje je njena partnerka dobila.

Trifunović očigledno nastavlja sa drskom i prostačkom retorikom kukavice koja napada žene koje se ne slažu sa njegovim stavovima.

#Dijana Hrkalović

#Sergej Trifunović

'