AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke kritikovao je lidere Saveza za Srbiju Vuka Jeremića i Dragana Đilasa zbog "elementarnog nepoznavanja funkcionisanja grada", koje su, kako je naveo, pokazali time što im smeta što Vlada i gradska vlast imaju odličnu saradnju.

U saopštenju dostavljenom medijima Mirković konstatuje da je "žalosno što Đilas i Jeremić, koji su upropastili Beograd i Srbiju", danas pojačani Obradovićem i Trifunovićem žele da se zaustavi sve što je dobro u našoj zemlji samo da bi se dočepali vlasti i nastavili svoje lično bogaćenje.

Mirković podseća na dug koji su prethodne gradske vlasti ostavile, na tužbe roditelja zbog duplo naplaćenih računa za vrtiće, te navodi da su oni najmanje pozvani da govore o finansijama.

- Naši sugrađani i svi građani Srbije znaju da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka čine sve kako bi njihovo poverenje opravdali, zato bedni pokušaji prevaranata i lažova poput Jeremića, Đilasa, Obradovića neće sprečiti Beograd i Srbiju da nastave svoj razvitak - zaključio je Mirković.

Pročitajte još: LSV: Dverima nije mesto na građanskim protestima

#Aleksandar Mirković

#Dragan Đilas

#Vuk Jeremić

'