AKTUELNO

Organizator protesta u Gračanici Branislav Marković vidno nezadovoljan brojem ljudi koji su večeras izašli na ulice uputio je niz uvreda onima koji se nisu odazvali njegovom pozivu i rešili da podrže svoju državu i pokažu jedinstvo.

Marković je na svom Fejsbuk profilu napisao: "I stvarno vam kažem vi koji ste pozvani a niste došli ne javljajte mi se ni za živu glavu".

Njegova poruka koja obiluje psovkama i najgorim uvredama, samo, potvrđuje da je protest u Gračanici doživeo fijasko.

Foto: Printscreen Facebook

- Pa gde ste gospodo danas? Gde ste pičketine??? Vi što prosipate Andrićeve stihove, stavljate srpske i ruske zastave, citirate Mešu Selimovića i propovedate o hrabrosti mesecima??? Usrali ste se kao kad sam ja pojeo džanarike kao mali pa imao proliv 5 dana i završio u bolnicu. E sada da vidim kojeg ćete Andrića ili Mešu Selimovića da stavite večeras pizdurine. Ma da vam kažem nešto drugarski - popušite mi kurac i nemojte da sam vas čuo da nekada u mom prisustvu spomenete i Srbiju , srpski narod i Kosovo... Više neću nikad ni da vas zovem pičkama nego vaginaletama... I stvarno vam kažem vi koji ste pozvani a niste došli ne javljajte mi se ni za živu glavu. Žena kupila tri pakovanja pa mi ne trebate jedno mesec i po...- napisao je na svom Fejsbuk profilu.

#Gračanica

'