AKTUELNO

Aleksandar Vučić zadao je nereševi zadatak lokalnim šabačkim “dahijama” presvučenim u razna odela dosmanlijske konfekcije u Mačvanskom okrugu

Sinoćni veličanstveni skup pred više od deset hiljada Šapčana je kao Himalaji visoka kvota kojoj ovdašnje dosmanlije ni u snu se ne mogu ni na pola približiti!? Jer, narod ovdašnje neće, pa neće. I s nestrpljenjem čeka nove izbore ili bar hapšenja svih onih koji su ovaj grad napravili sirotinjskim!?

Na večerašnjem protestu, ni 300 ljudi nisu uspeli da isteraju na gradski Trg, iako su u pomoć pozvali sugrađane iz skoro svih okolnih gradova. Nisu pomogla ubeđivanja, pa čak i pretnje otkazima svima koji rade u javnim službama….

Naime, kako i potvrđuju fotografije sa lica mesta, u Šabac su “dovlačili” autobusima učesnike iz Loznice, Sremske Mitrovice, Rume pa čak i iz Lučana!!! I sve to ukupno je bilo jedva 300 mitingaša.

Foto: Embargo.rs

Naime, kako i potvrđuju naše fotografije sa lica mesta, u Šabac su “dovlačili” autobusima učesnike iz Loznice, Sremske Mitrovice, Rume pa čak i iz Lučana!!! I sve to ukupno je bilo jedva 300 mitingaša.

Više je nego očigledno, da Šapčani više ne veruju gradonačelniku Zelenoviću i njegovim poslušnicima u vladajućoj koaliciji. Izgubili su poverenje biračkog tela, to je definitivno jasno, ali se kao davljenik za slamku, grčevito bore da vlast sačuvaju po svaku cenu!?

Specijalno za ovu priliku, šeg odborničke grupe vladajuće koalicije, Živojin Vuletić (SPO) je “silom isterao svoje iz Parking servisa” na proteste.

A, on lično, izgleda da je do te mere isfrustriran malim odzivom pristalica, pa je svoj lični automobil ostavio ovako parkiran, kao baš pravi kabadahija!?

Foto: Embargo.rs

Zato su se mnogi slučajni prolaznici zapitali: “ Hoće li i njega pauk odneti?”, s obzirom da je on “siva eminencija” baš “Parking servisa” koga su mu u “ miraz” prilikom deobe vlasti dodeli Zelenović i Dušan Petrović…

Pauk verovatno neće odneti automobil “Žuleta”, ali će sve njih odneti sinoćnji vreli politički talas narodnog nezadovoljstva koji je samo još više raspirila Vučićeva poseta…

#Protest

'