AKTUELNO

Ova Đilasova strašila danas su poslata da pokušaju da oskrnave dan kada se cela Srbija seća slavnih predaka i njihovih pobeda. Naravno da u tome nisu uspeli, ali su pokazali čitavoj Srbiji svoje pravo, nakazno, lice, kaže potpredsednik GO SNS.

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov istakao je da fašisti u Srbiji nikada nisu i nikada neće dobiti podršku naroda, kao i da će se njegova stranka suprotstaviti fašizmu Boška Obradovića i SNP Naši i svih onih koji sa njima sarađuju.

- Ova Đilasova strašila danas su poslata da pokušaju da oskrnave dan kada se cela Srbija seća slavnih predaka i njihovih pobeda. Naravno da u tome nisu uspeli, ali su pokazali čitavoj Srbiji svoje pravo, nakazno, lice i svoju fašističku, nasilničku, ideologiju - istakao je Jovanov, saopštila je SNS.

Prema njegovim rečima, upravo zato, danas, na Sretenje i Dan državnosti, ne sreću se samo, kako narod kaže, zima i leto, već su se i mračne aveti prošlosti srele sa Srbijom budućnosti.

- Narod u Srbiji neće ni Đilasov lopovluk, ni nasilje njegovih fašističkih strašila. Narod u Srbiji želi fabrike, puteve, radna mesta, obnovljene škole i bolnice... Zato domaćinski i u velikom broju, širom Srbije dočekuje Aleksandra Vučića, jer zna da njegov rad i njegova politika vode Srbiju napred i u budućnost - poručio je Jovanov.

Grupa pristalica Dveri i SNP Naši ranije danas su zvižducima propratili obraćanje premijerke Ane Brnabić u Orašcu, na proslavi Dana državnosti.

#Dan državnosti

#Milenko Jovanov

'