separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Boško Obradović posle odlaska na kanabet kod AMERIČKOG AMBASADORA da traži podršku OTERAO SRPSKOG DOMAĆINA PROFESORA ŠEVARLIĆA!


Lider Dveri Boško Obradović izbacio je profesora Miladina Ševarlića, nestranačkog narodnog poslanika, iz jedinstvenog kluba u Skupštini Srbije, nakon što se vratio sa sastanka sa američkim ambasadorom u Srbiji Kajlom Skotom, saznaje Kurir.


Lider Dveri bio je na poklonjenje kod američkog ambasadora Skota, ali to nigde nije zvanično saopštio, a posledica tog sastanaka je izbacivanje pravog srpskog domaćina Miladina Ševarlića jer se njegov rad i njegovo prosrpsko zalaganje, a na štetu SAD, ne sviđa Skotu, koji je zahtevao od Obradovića da ga se reši.

Podsetimo, Ševarlić je poznat po srbovanju i srpskoj nošnji, koju je nosio na konstitutivnoj sednici 11. saziva Narodne skupštine, a napisao je niz naučnih radova o katastrofalnim posledica bombardovanja 1999. godine.

Sledeći njegov potez verovatno je odricanje od Krima kao dela Rusije, za šta se dosad svesrdno zalagao.

Podsetimo, poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri zahvalila se Miladinu Ševarliću, nestranačkom narodnom poslaniku, na dosadašnjoj saradnji u okviru poslaničkog kluba u Skupštini Srbije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti