separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

PUTIN ČESTITAO VUČIĆU DAN DRŽAVNOSTI SRBIJE: Vama želim dobro zdravlje i uspeh, a bratskom narodu Srbije - blagostanje i prosperitet! (FOTO)


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo predsednika Vladimira Putina.


Autor: Tanjug

U pismu se kaže:

"Poštovani gospodine predsedniče,

Primite srdačne čestitke povodom nacionalnog praznika - Dana državnosti Srbije.

U Rusiji se visoko cene odnosi strateškog partnerstva sa Srbijom. Sa zadovoljstvom naglašavamo da se saradnja između naših zemalja dinamično razvija u najrazličitijim oblastima.

Želeo bih da Vam još jednom zahvalim na toplom prijemu koji je priređen meni i ruskoj delegaciji u Beogradu. Računam na nastavak našeg konstruktivnog dijaloga i zajedničkog rada na bilateralnoj i međunarodnoj agendi.

Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspehe, a bratskom narodu Srbije - blagostanje i prosperitet", navodi se u pismu predsednika Ruske Federacije.

Autor: Tanjug

Predsednik Vučić je zahvalio predsedniku Putinu na čestitkama. U razgovoru sa ambasadorom Čepurinom su razmotrena pitanja bilateralne saradnje i izraženo očekivanje da će Međuvladina mešovita komisija za saradnju da konkretizuje dogovore postignute prilikom posete predsednika Putina Srbiji.

Ambasador Čepurin je ponovio stav Rusije o pitanju Kosova i Metohije i istakao da je uvođenje taksi na srpsku robu neodgovoran korak Prištine koji je ugrozio dijalog i, pre svega, život Srba na Kosmetu.

Autor: Kancelarija za saradnju s medijima

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti