AKTUELNO

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, povodom optužbi dela opozicije da su sluge vlasti, jer su se opredelili da učestvuju u radu parlamenta i donošenju zakona, na tviteru je jasno poručio Janku Veselinoviću da laže, kao i lider Dveri Boško Obradović.

Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, a koji je deo Saveza za Srbiju, napisao je na svom tviter nalogu da od juče Srbija nema Narodnu skupštinu jer je ona sada na ulicama gradova Srbije.

Od juče Srbija nema Narodnu skupštinu. Od juče u plenarnoj sali sede Rističević, Martinović, Atlagić i njihovi gosti Čeda i Čanak. Prava Narodna skupština je sada na ulicama gradova Srbije i samo ona može doneti legitimne odluke. @avucic ne priznajemo tvoju stranačku skupštinu.

Veselinovićevi stavovi su dosta bezobrazni jer ulica po broju ljudi koji učestvuju na protestima ne oslikava ni manje selo. Na tvrdnju Đilasovog potrčka Čanak je oštro odgovorio da laže kao i njegov kolega, lider Dveri Boško Obradović.

Čanak je u svom sledećem tvitu ocenio da je SzS takav da štipa za oči i da plikovi od njih iskaču.

Veselinović je ponovo odgovorio Čanku koga je opomenuo da proveri svoje izvore u vezi koalicije, pogotovo ako su mu izvor Dveri, koje Čanak naziva ljotićevcima.

#Nenad Čanak

#SZS

'