AKTUELNO

Visoki funkcioner SPS Branko Ružić izjavio je jutros da građanke i građani Srbije imaju priliku da se iz vikenda u vikend upoznaju sa programom i politikom koju nude političari opozicije, a čija je konstanta, kako je ocenio nevaspitanje, uz deficit svega onoga što je kreativno, državotvorno i vizionarsko.

- Ta "kreacija" se svodi na destrukciju, pozive na linč, nošenje vešala u srcu Srbije, koja je uvek bila slobodarska i ponosna. Čak se takav vid poniženja sopstvenog naroda ponavlja bez ikakvog srama - istakao je Ružić reagujući na proteste i ponovno nošenje vešala.

Prema njegovim rečima, "državotvornost" se oslikava gnusnom negacijom svega onoga što jeste, i predstavlja, zadovoljenje vitalnih interesa Srbije.

- Sramna dezorijentisanost, neznanje, lečenje kompleksa i neostvarenih bolesnih ambicija ukazuje na jasnu spremnost ka izdaji - ukazao je Ružić.

On ističe i da se "vizionarstvo" vrlih opozicionara svodi na sitnosopstveničke autoprojekcije i koristoljublje.

- Dalje od toga nikada videti neće, a svoje mentore vide kao "Pijemont" zadovoljenja svojih, ličnih i najbanalnijih interesa - navodi Ružić.

On ocenjuje da je Srbija, ipak, na sreću svih, pravdoljubivih, demokratski orijentisanih i patriotski opredeljenih građana mnogo tvrđi orah nego što to misle neke po litičke analfabete.

#Branko Ružić

'