AKTUELNO

Ne podržavam bilo kakav vid terora, pa ni verbalnog, čak i kada je u pitanju opoziciono političko delovanje, istakla je za portal Pink.rs, Dajana Paunović, novinarka i voditeljka televizije Pink.

Na skandalozne izjave Sergeja Trifunovića  reagovali su brojni političari koji su osudili uvrede, a Trifunovićevim izjavama zgrožena je i celokupna javnost.

Dajana Paunović, najstrožije je osudila bilo kakvo vređanje i nasilje nad ženama.

- Bez obzira na političku, versku ili nacionalnu pripadnost, najstrožije osuđujem bilo kakvo vređanje žena ili nasilje nad ženama. Srbija treba da bude moderna zemlja koja svim građanima omogućava da slobodno i mirno žive u njoj, da svi građani pošteno zarađuju svoj dinar bez obzira na funkciju koju obavljaju i da ne smeju biti izloženi bilo kakvom omalovažavanju - rekla je Paunović.

Kako kaže, živimo u 21. veku i u redu je imati različito mišljenje i boriti se za svoje ideje, ali na jedan fer plej način.

- Nedopustivo je vređati ili terorisati neistomišljenike. Pa šta je sledeće?! Fizičko nasilje?! Ovo je u najmanju ruku ponižavanje i psihički teror. NE PODRZAVAM! -  istakla je Paunović.

#Dajana Paunović

#Sergej Trifunović

'