AKTUELNO

Glumac Sergej Trifunović juče je novinarku Srpskog telegrafa uvredio nazvavši je kurvom, na šta su mnogi političari reagovali, zgroženi izjavama kojima Trifunović sve više i više zgrožava javnost.

Umesto da ućuti nakon jučerašnjih sramnih ispada i pokuša da iskontroliše svoju mržnju, Sergej Trifunović nastavlja da bude drzak, nekulturan i prost. On nije prestao sa provokacijama, a ovoga puta izvinjio se ku*vama jer ih je poredio sa zaposlenima u listu „Srpski telegraf“. Zaposlene novinare nazvao je ološima.

- Izvinjavam se kurvama što sam ih stavio u istu rečenicu sa ološem koji radi za zidne novine, tzv. Srbski telegraf. Drage prijateljice noći, znate da sam brzoplet i da ovo nije bila moja namera. O vama, sve najbolje kao i dosad – napisao je Trifunović.

Glumac očigledno ne shvata da se iz njegovog Tvita jedino zaključuje to da je pun mržnje, pre svega prema ženama, da je nevaspitan i besraman.

Pročitajte još: POLITIČARI OSUDILI NOVE NAPADE TRIFUNOVIĆA! Vučević: Znate li išta drugo osim da tučete, vređate, silujete žene koje misle drugačije od vas, političarke i novinarke?!

#Sergej Trifunović

'