AKTUELNO

Dragan Đilas, koji je preko svoje Dajrekt medije, ojadio i opljačkao RTS, preti nasiljem jer bi ponovo da uređuje program na RTS-u i odlučuje šta će se i kada emitovati, saopštio je danas Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Malo je Đilasu bilo 500 miliona evra, koje je zloupotrebom političke pozicije ugurao na račune svojih firmi i svoje džepove, pa bi, po svemu sudeći, da nastavi tamo gde je stao, ne bi li uspeo da čitavu milijardu evra otme od građana Srbije - ističe se u saopštenju.

Sa druge strane, ukazao je Jovanov, građani Srbije sada jasno mogu da vide da se Đilas, Jeremić i Obradović ne bore ni za kakvu slobodu medija, ili bilo šta slično.

- Jedino što oni žele je da, baš kao u vreme kada su bili perjanice ''žutog režima'' koji je umalo nepovratno upropastio Srbiju, svi mediji budu njihovi poslušnici i da nikada niko ne sme objavi koliko su para pokrali, sa kakvim se međunarodnim bitangama i lopužama sarađuju i kako napadaju žene i verbalno i fizički, kada god su u prilici - dodaaje se u saopštenju.

#Dragan Đilas

'