AKTUELNO

Na protestu opozicije u Novom Sadu zavijorile su se separatističke zastave tzv. nezavisne Vojvodine čime su Dragan Đilas i ostali lideri Saveza za Srbiju pokazali kakve su njihove prave namere sa Srbijom.

Okupljenim građanima su se obratili glumac Milorad Kapor, student prava Milan Vujić i jedan od organizatora beogradskih protesta, Đilasov potrčko, Branislav Trifunović.

Međutim, ono što je šokiralo brojne prolaznike i stanovnike širom Srbije su zastave tzv. nezavisne republike Vojvodine čiji su dizajn osmislili separatisti koji žele da rasture Srbiju.

Foto: Informer

Pored zastava nezavisne Vojvodine, okupljeni su nosili i transparente na kojima piše "Vojvodina Vojvođanima" i "Ovo nije Rusija".

Uz zastave Vojvodine, prisutni su mahali i zastavama Katalonije čime su dali podršku separatizmu u Španiji koja je jedna od najvećih saveznica Srbije u borbi za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta na Kosovu i Metohiji.

Foto: Informer

Tako je cela Srbija imala prilike da se uveri u namere onih koji hoće da preuzmu vlast preko ulice, a ne preko izbora, a to je potpuno razbijanje Srbije i stvaranje nezavisne Vojvodine.

#Protest

'