AKTUELNO

Politički vrh Srbije reagovao je na sramne i prostačke uvrede koje je danas na račun udovice Olivera Ivanovića izneo glumac Sergej Trifunović.

Nakon prostačkih uvreda koje je na račun Milene Ivanović izneo Sergej Trifunović, oglasili su se Biljana Popović Ivković, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Alfa mužjak, kriješ se iza dramaturgije i epskih pesama? Da li su za vas sve žene kao Ginger? Ili sporedni likovi, kao u većini epskih pesama? Vidim da jesu. Ostavite Milenu Ivanović na miru! Vi ste primitivni ženomrsci! - napisala je na svom Tviter nalogu Popović Ivković.

Foto: Printscreen Twitter

Đurić je poručio da udovica Olivera Ivanovića "ničim nije zaslužila da je prostaci poput Sergeja Trifunovića vređaju po društvenim mrežama".

Foto: Printscreen Twitter

- Cinični Trifunovićev komentar je vehunac pokvarenjaštva i pokazuje koliko je taj čovek i moralno i politički izopačen. Prostaci, prestanite da maltretirate Milenu! - poručio je Đurić.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučićević poručio je da ne treba potcenjivati čoveka koji je "najpre plakao i molio Vučića za razne usluge, da bi potom takav udvornički odnos pretvorio u patološku mržnju".

Foto: Printscreen Twitter

- Sergeje Trifunoviću, koje ti sve uloge igraš? Tebe je bez stručne pomoći teško analizirati. Lečenje pod hitno! - napisao je Vučević na Tviteru.

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Marija Obradović takođe je reagovala Tvitom:

Foto: Printscreen Twitter

Koliko si ti ogavan lik! Nema granica prostoti u Savezu za Srbiju. Svi ste isti, koga Đilas folira - kao zgrožen Veselinovićevim vređanjem Oliverove udovice! Nek vam je na čast, nema Olivera da odbrani svoju Milenu, pa udri! Stvarno ste jadni. A koleginice ćute?

Pročitajte još: TRIFUNOVIĆU, SRAMOTO! Milenu Ivanović uporedio sa BIVŠOM PROSTITUKOM i ženom koja IZDAJE MUŽA, a onda NAJBRUTALNIJE UVREDIO SVE ŽENE! (FOTO)

#Biljana Popović Ivković

#Marko Đurić

'